enda

Michau+

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Motley's Law 2016 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
I Kærlighedens Navn 2013 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Putins kys 2012 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kidd life 2012 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
The Human Scale 2012 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tankograd 2010 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dark Side of Chocolate 2010 Distributionsselskab
Drengene Fra 3. G 2009 Distributionsselskab
Lets Be Together 2008 Distributionsselskab
Diplomacy - the responsibility to protect 2008 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.