enda

Millennium Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
London Has Fallen 2016 Producent U/Spillefilm
Good People 2014 Producent U/Spillefilm
Lovelace 2013 Producent U/Spillefilm
Olympus has Fallen 2013 Producent U/Spillefilm
Killing Season 2013 Producent U/Spillefilm
The Expendables 2 2012 Koproducent U/Spillefilm
The mechanic 2011 Koproducent U/Spillefilm
The Expendables 2010 Koproducent U/Spillefilm
Direct Contact 2009 Koproducent U/Spillefilm
Command Performance 2009 Koproducent U/Spillefilm
Ninja 2009 Koproducent U/Spillefilm
Streets of Blood 2009 Koproducent U/Spillefilm
Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans 2009 Koproducent U/Spillefilm
Solitary Man 2009 Koproducent U/Spillefilm
Labor Pains 2009 Koproducent U/Spillefilm
Day of the dead 2008 Koproducent U/Spillefilm
Righteous Kill 2008 Koproducent U/Spillefilm
Until Death 2007 Koproducent U/Spillefilm
88 Minutes 2007 Koproducent U/Spillefilm
Lonely hearts 2006 Koproducent U/Spillefilm
End Game 2006 Koproducent U/Spillefilm
Journey to the End of the Night 2006 Koproducent U/Spillefilm
Derailed 2002 Koproducent U/Spillefilm
The replicant 2001 Koproducent U/Spillefilm
Prozac Nation 2001 Koproducent U/Spillefilm
The Break Up 1998 Koproducent
Getting Even 1997 Producent U/Spillefilm
Lesser Prophets 1997 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.