enda

Millennium Films

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
London Has Fallen 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Good People 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lovelace 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Olympus has Fallen 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Expendables 2 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
The mechanic 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Expendables 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Solitary Man 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Labor Pains 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Day of the dead 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Righteous kill 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
88 Minutes 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lonely hearts 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Derailed 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The replicant 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prozac Nation 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Break Up 1998 Produktionsselskab
Getting Even 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lesser Prophets 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.