enda

Mirage

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Fornuft og følelse 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
King Ralph 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Måske uskyldig 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Havana 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Grænseløst begær 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Storbyens vilde liv 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mit Afrika 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.