enda

Mirage Enterprises

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
The Reader 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Michael Clayton 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Breaking and entering 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tolken 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Iris 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
For Love of the Game 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tilfældige hjerter 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Talented Mr. Ripley 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
I god tro 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.