enda

Mirisch Company

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Den lyserøde panter - Cartoon Collection 2000 Produktionsselskab
Syv mænd går til angreb 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sherlock Holmes' privatliv 1970 Producent U/Spillefilm
Guns of the Magnificent Seven 1969 Producent U/Spillefilm
Kom og vask min elefant 1968 Producent U/Spillefilm
Return of the Seven 1966 Producent U/Spillefilm
Et skud i mørke 1964 Producent U/Spillefilm
Den lyserøde panter 1964 Producent U/Spillefilm
Kiss Me, Stupid 1964 Producent U/Spillefilm
Den store flugt 1963 Producent U/Spillefilm
Nøglen under måtten 1960 Producent U/Spillefilm
Ingen er fuldkommen 1959 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.