enda

MK2 Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Det er bare verdens undergang 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tom At the Farm 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
On the road 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Efter revolutionen 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Feen 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mødet i Toscana 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sommertid 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Zion and his brother 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Paranoid Park 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
10 on Ten 2004 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Pianisten 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kode ukendt 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
De berusede hestes tid 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Wind Will Carry Us 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Æblet 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rød 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvid 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blå 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Taxi blues 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Chokolade 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den sorte engel 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vi ses igen 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Masker 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Godmorgen, Babylon 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fatherland 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Et lig for meget 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Voldtægt 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.