enda

Morgan Creek Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Det grusomme udefra 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ace Ventura Jr. - Kæledyrsdetektiven 2009 Produktionsselskab
The Good Shepherd 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
For the Money 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Eksorcisten: Begyndelsen 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Lazarus Child 2004 Produktionsselskab
I'll Be There 2003 Produktionsselskab
Juwanna Mann 2002 Produktionsselskab
Kuppet 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Løftet - the Pledge 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
3000 Miles to Graceland 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
American Outlaws 2000 Produktionsselskab
Ni fod under... 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Art of War 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Major League 3: Back To The Minors 1998 Produktionsselskab
Big Bully 1996 Produktionsselskab
Stolen hearts 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ace Ventura - når naturen kalder 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
True Romance 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ace Ventura, detektiv 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Freejack 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Farligt alibi 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den sidste mohikaner 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Robin Hood - den fredløse 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Young Guns 2 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
En fremmed flytter ind 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nightbreed - Nattens yngel 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Eksorsisten III 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dollargrin på afveje 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skin Deep 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kun de stærke overlever 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fjender - en historie om kærlighed 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Enemies: A Love Story 1989 Produktionsselskab
Young Guns 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.