enda

Motlys

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Thelma 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hjertestart 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den alvorsfulde leg 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kvinder i for store herreskjorter 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Louder Than Bombs 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Force Majeure 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kys mig, for fanden 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ta' mig 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kjære Lisa 2011 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Nord 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mig og Yngve 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kammerat Pedersen 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Panther Martin 2005 Produktionsselskab U/Kort fiktion
United we stand 2002 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Himmelfald 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vægtløs 2002 Produktionsselskab
Flugten fra Jante 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Frosset hjerte 1999 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Leve blandt løver 1998 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Store drenge græder ikke 1995 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Jiwans onkel 1985 Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Børnejuryens 2. Pris, Spillefilm 2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Falkehjerte
p 2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Falkehjerte
Silver Gryphon Pris, Bedste Film 1999 Giffoni Film Festival 1999 Falkehjerte
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.