enda

MTV Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Jackass 3-D 2010 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Stop-loss 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Coach Carter 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Aeon Flux 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Get rich or die tryin' 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Crossroads 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Orange County 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Save the Last Dance 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.