enda

MTV Produktion

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Bag tremmer 2003 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Hvide løgne 1998 Produktionsselskab Tv-serie
Kaos i opgangen 1997 Produktionsselskab Tv-serie
Rasmus Klump bygger skib 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rasmus Klump sejler Jorden rundt 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rasmus Klump i luften 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den herreløse pakke 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rasmus Klump på Nordpolen 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rasmus Klump og Futkarl 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rasmus Klump ved verdens ende 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rasmus Klump i Kina 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det flyvende badekar 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rasmus Klump møder Ursula 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rasmus Klump på skovtur 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rasmus Klump i helikopter 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.