enda

NDR

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Vinterrejse 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
False Confessions 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Aminas breve 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sonita 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
KZ-lejrenes befrielse - Hitchcocks glemte film 2014 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
War of the Century 1999 Produktionsselskab Tv-serie

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Special Jury Award 2018 Los Angeles Film Festival 2018 False Confessions
Audience Award 2018 CPH:DOX 2018 False Confessions
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.