enda

Nelvana

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Beyblade Metal Fury 2015 Produktionsselskab
Beyblade Metal Master 2015 Produktionsselskab
Ridder Mikkel 2011 Produktionsselskab
Forheksede kokosnødder 2010 Produktionsselskab
Frøken Flora 2 - et værre cirkus 2003 Produktionsselskab
Frøken Flora 1 - jeg flyver væk 2003 Produktionsselskab
Morten skildpadde 2002 Produktionsselskab
Babar: Elefanternes konge 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Babar - elefanternes konge 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tyven der vidste for meget 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.