enda

Nepenthe Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Peter Pix: Kærestebrevet 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Peter Pix: Ægget 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Peter Pix: Gaven 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pingvinen 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pudekamp 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Peter Pix: Bilen 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Peter Pix: Violinen 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Peter Pix: Dugen 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kagen 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Peter Pix: Papkassen 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Peter Pix: Vækkeuret 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Peter Pix - Skoen 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Peter Pix (oversigt) 2013 Produktionsselskab Tv-serie
Noget i luften 2011 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ses 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nåletræer 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Second Prize - Best Feature - Elements 10+ 2015 Giffoni Film Festival 2015 Skammerens datter
Audience Award - Bronze Prize 2015 Montreal Fantasia Int Film Festival 2015 Skammerens datter
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.