enda

New Line Cinema

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Game Night 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Central Intelligence 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Annabelle 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hobbitten: Femhæreslaget 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Incredible Burt Wonderstone 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nattens dæmoner 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Journey to The Mysterious Island 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rock of Ages 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ritualet 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
De satans chefer 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
New years eve 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Valentine's Day 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Going the distance 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
X-kærester 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den Tidsrejsende Kvinde 2009 Produktionsselskab
Appaloosa 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pride and Glory 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den sidste Mimzy 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rush hour 3 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hairspray 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shoot 'Em Up 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det gyldne kompas 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Silk 2007 Produktionsselskab
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hoot 2006 Produktionsselskab
Take the lead 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
How To Eat Fried Worms 2006 Produktionsselskab
Jagten på masken 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
A History of Violence 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
The new world 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Wedding Crashers - Unrated Version 2005 Produktionsselskab
Wedding crashers 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
After the sunset 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Notebook 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blade - Trinity 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Final call 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Laws of attraction 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Freddy vs. Jason 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Texas Chainsaw Massacre - Motorsavsmassakren 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ringenes herre - Kongen vender tilbage 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Willard 2003 Produktionsselskab
Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd 2003 Produktionsselskab
Secondhand Lions 2003 Produktionsselskab
Highwaymen 2003 Produktionsselskab
Final Destination 2 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rundt om Schmidt 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Punch-Drunk Love 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Deeds 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ringenes herre - De to tårne 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Austin Powers in Goldmember 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blow 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rush Hour 2 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ringenes herre - Eventyret om ringen 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hedwig and The Angry Inch 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring - Special Extended Edition 2001 Produktionsselskab
Little Nicky 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
15 Minutes 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Livsfarlig frekvens 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Cell 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Town And Country 2000 Produktionsselskab
Sugar And Spice 2000 Produktionsselskab
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Magnolia 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The astronaut's wife 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
American history X 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pleasantville - Pænhedens by 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Woo 1998 Produktionsselskab
Rush hour 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blade - the daywalker 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lost in space 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
The wedding singer 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Når halen logrer med hunden 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Money Talks 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Boogie nights 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Long Kiss Goodnight 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mother night 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
In love and war 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Besat af fortiden 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Seven 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Streets of New York 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mortal kombat 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dum og dummere 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Little Odessa 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dødbringende måben 1 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
My Own Private Idaho 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Freddys sidste mareridt 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hairspray 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Søvnløse nætter 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nattens dronning 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mareridt på Elm Street 3 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dødsruten 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Players Club Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.