enda

New Regency Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Ad Astra 2019 Producent U/Spillefilm
Rules Don't Apply 2016 Producent U/Spillefilm
The Revenant 2015 Producent U/Spillefilm
Birdman 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Role Models 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bride Wars 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Meet the Spartans 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
The girl next door 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
First Daughter 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den skjulte sandhed 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Joy ride 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Big Momma's House 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.