enda

New World Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
The Punisher 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Heathers 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Warlock 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tid til mord 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dusørjægeren 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skolens "sorte" får 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vamp 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
No Retreat, No Surrender 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Væk på 10 sekunder 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Piger på sjov 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Slapsvansen 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
China blue - Nattens tilbud 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kom frit frem 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rumpiraterne 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mr. Singapore 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dødssport 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lavinen 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rædsler i dybet 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Terror bag lukkede døre 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Æd mit støv 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dødsrace 2000 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.