enda

NHK

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Democrats 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Velkommen til verden 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Send flere penge! 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Char... The No-Man's Island 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Planet Of Snail 2011 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Cairo skrald 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Osama 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Secret of Blue Water 1989 Produktionsselskab

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Dokumentarfilmpreis der Lübecker Gewerkschaften 2015 Lübeck, Nordische Filmtage 2015 Democrats
Honorable Mention 2015 Bergen International Film festival 2015 Democrats
Best Documentary Award 2015 Malmö Nordisk Panorama 2015 Democrats
Human Rights prisen 2015 Dokufest Prizren 2015 Democrats
Freedom Award 2015 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2015 Democrats
Juryens pris for bedst Con Science film 2015 Leuven, Docville 2015 Democrats
Best Documentary Award 2015 New York Tribeca Film Festival 2015 Democrats
Best Director 2015 Prague, One World Human Rights Film Festival 2015 Democrats
Special Jury Mention 2014 CPH:DOX 2014 Democrats
REEL TALENT AWARD 2014 CPH:DOX 2014 Democrats
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.