enda

Nordisk Film Distribution A/S (DVD)

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Charter 2020 Distributionsselskab U/Spillefilm
Måneskin i Bakkekøbing 2019 Distributionsselskab
Olsen Banden for altid 2018 Distributionsselskab
Lykke-Per 2018 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Monky - En lille abe med en stor hemmelighed 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Day of the Departed 2017 Distributionsselskab U/Kort fiktion
F for får - Bondens lamaer 2017 Distributionsselskab
Atelier 2017 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Lego Nexo Knights 2015 Distributionsselskab
Tsatsiki, Far Og Olivenkrigen 2015 Distributionsselskab
Vampire Academy 2014 Distributionsselskab
That Awkward Moment 2014 Distributionsselskab
Operation Arktis 2014 Distributionsselskab
Den lille prinsesse 2014 Distributionsselskab
Den lille prinsesse julespecial 2014 Distributionsselskab
21 & over 2013 Distributionsselskab
Alfons Åberg 3 - Alfons med super-sækken 2013 Distributionsselskab Tv-serie
Lego Chima 2013 Distributionsselskab
Lego Friends 2013 Distributionsselskab
Lego Star Wars 2013 Distributionsselskab
10 Years 2012 Distributionsselskab
Kaj og Andrea - Tv 2012 Distributionsselskab
Movie 43 2012 Distributionsselskab
Alfons Åberg 1 - Hvem snører Alfons? 2012 Distributionsselskab Tv-serie
Alfons Åberg 2 - Nej! Sagde Alfons Åberg 2012 Distributionsselskab Tv-serie
Sune i Grækenland 2012 Distributionsselskab
Ludvig & julemanden 2011 Distributionsselskab
Conviction 2010 Distributionsselskab
Lykke 2010 Distributionsselskab
The Rebound 2009 Distributionsselskab
Personal Effects 2009 Distributionsselskab
New In Town 2009 Distributionsselskab
Skråplan 2009 Distributionsselskab
Extract 2009 Distributionsselskab
F for får 2009 Distributionsselskab
Solomon Kane 2009 Distributionsselskab
The Spy Next Door 2009 Distributionsselskab
Cheri 2009 Distributionsselskab
2900 Happiness 3. Sæson 2009 Distributionsselskab
Bonderøven - Sæson 3 2009 Distributionsselskab
The Maiden Heist 2009 Distributionsselskab
Birds in Amerika 2008 Distributionsselskab
Go Fast 2008 Distributionsselskab
Surfer Dude 2008 Distributionsselskab
Edge of Love 2008 Distributionsselskab
Inju 2008 Distributionsselskab
The Librarian 3 2008 Distributionsselskab
College 2008 Distributionsselskab
Good 2008 Distributionsselskab
Swing Vote 2008 Distributionsselskab
Bonderøven 2008 Distributionsselskab
The Accidental Husband 2008 Distributionsselskab
Transporter 3 2008 Distributionsselskab
2900 Happiness - Sæson 2, Afsnit 1 2008 Distributionsselskab
Midnight Meat Train 2008 Distributionsselskab
Fireflies in the Garden 2008 Distributionsselskab
Isas Stepz 2008 Distributionsselskab
American Teen 2008 Distributionsselskab
My Sassy Girl 2008 Distributionsselskab
Passengers 2008 Distributionsselskab
The Promotion 2008 Distributionsselskab
While She Was Out 2008 Distributionsselskab
Traitor 2008 Distributionsselskab
The Woman 2008 Distributionsselskab
Det kongelige spektakel 1-8 2008 Distributionsselskab
Deception 2008 Distributionsselskab
Smother 2008 Distributionsselskab
Svein og Rotta og ufo-mysteriet 2007 Distributionsselskab
Battle In Seattle 2007 Distributionsselskab
Death Defying Acts 2007 Distributionsselskab
Sukiyaki Western Django 2007 Distributionsselskab
Virgin Territory 2007 Distributionsselskab
Welcome To The Jungle 2007 Distributionsselskab
Bubber og BS i trøjen 2007 Distributionsselskab
Olsen Banden junior i cirkus 2006 Distributionsselskab
Svein og Rotta 2006 Distributionsselskab
Lunar Jim 2005 Distributionsselskab
Årgang 0- De Første Ni År 1990 Distributionsselskab
Fragglerne 1 1983 Distributionsselskab
Fragglerne 2 1983 Distributionsselskab
Fragglerne 3 1983 Distributionsselskab
Fragglerne 4 1983 Distributionsselskab
Fragglerne 5 1983 Distributionsselskab
Fragglerne 6 1983 Distributionsselskab
Nu er det ikke sjovt længere 1982 Distributionsselskab
Smølferne 1981 Distributionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.