enda

Nordisk Film Independent

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Running scared 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bandidas 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
The brothers Grimm 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Transamerica 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Afsporet 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Domino 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
En ny dag i livet 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Broken Flowers 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
The ice harvest 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Inside Deep throat 2005 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Sidste nat på Station 13 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den store dag 2005 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Tigeren og sneen 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Boogeyman 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alexander 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Forbandelsen 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Aviator 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
The door in the floor 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jorden rundt i 80 dage 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Football Factory 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Eksorcisten: Begyndelsen 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Magiske Ella 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Laws of attraction 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dawn of the Dead 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jan Guillous Ondskab 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.