enda

Nordisk Film Junior

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Operation Kirsebærsten 1972 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Som brødre vi dele 1970 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Danmarks u-landshjælp - Giro nr. 9 1962 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Små børn, stor by 1961 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Adressaten ubekendt 1961 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et knudeproblem 1959 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Christine Swane 1959 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ligeud ad luftvejen 1958 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cyklisten 1958 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Andre folks børn 1958 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bolden er hans 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En østjysk købstad 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Husmoderafløsning 1956 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Jeg et hus mig bygge vil 1956 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Renlighed er en god ting 1956 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Husmoderfilm 2 [komplet program] 1956 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Afrikas løve 1955 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Jyske kyst 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Compenius-orglet på Frederiksborg Slot 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Knive 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Køleskabe 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Er drengen dum? 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Penge 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Byen vi bor i 1953 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Befolkningens beskyttelse 1953 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Landstinget 1953 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kortene siger - 1953 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Amor og Psyche 1953 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Hastighed under ansvar 1953 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En ny og sørgelig Vise 1953 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Grundloven af 5. juni 1953 1953 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Lille Claus og Store Claus 1952 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Jo enklere jo bedre 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Niels Bohr 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The Pattern of Co-Operation 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Byg om vinteren 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hesten på Kongens Nytorv 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Thit Jensen 1951 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det flasker sig Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.