enda

Nordisk Film Production Sverige AB

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
Unge Astrid 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sameblod 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Northern Great Mountain 2015 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Den man elsker 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Babylonsjukan 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.