enda

Nordisk Film TV

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Carmen & Colombo 2011 Produktionsselskab Tv-serie
Den 2. side 2010 Produktionsselskab Tv-serie
2900 Happiness 2007 Produktionsselskab Tv-serie
Karen Blixen - En fantastisk skæbne 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Er du skidt, skat? 2003 Produktionsselskab Tv-serie
Timm & Gordon 2003 Produktionsselskab Tv-film
En mur af tavshed 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den russiske sangerinde 1993 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Danske propagandafilm under besættelsen 1985 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Udfordringen - Røde Kors-delegaten i arbejde 1984 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.