enda

Nordisk Tonefilm

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Milly, Maria och jag 1938 Produktionsselskab U/Spillefilm
Danmark set fra luften 1936 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Fange Nr. 1 1935 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Min Kone er Husar 1935 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fredløs 1935 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det gyldne Smil 1935 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Rasmines Bryllup 1935 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Flugten fra Millionerne 1934 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skaf en Sensation 1934 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lynet 1934 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegaard 1934 Produktionsselskab DK/Spillefilm
A/S Bryggeriet Stjernen 1934 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kobberbryllup 1933 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De blå drenge 1933 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Saa til søs 1933 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tango 1933 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den ny Husassistent 1933 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nyhavn 17 1933 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kirke og Orgel 1932 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Odds 777 1932 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skal vi vædde en Million? 1932 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tretten Aar 1932 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hotel Paradis 1931 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lille Claus og Store Claus 1930 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rosen 1930 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kongerevy 1930 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ve den, der lyver 1930 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Eskimo 1930 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hans Majestæt Kong Christian X's 40 Aars Garderjubilæum 1929 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Thi kendes for ret 1929 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Anton og lillemor 1929 Produktionsselskab U/Spillefilm
På rundrejse i Danmark Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.