enda

Norsk Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Heftig & begejstret 2001 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kun skyer bevæger stjernerne 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Insomnia 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Maya Stenansigt 1996 Produktionsselskab
Kærlighedens køtere 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Sunset boys 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Telegrafisten 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Krigerens hjerte 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lakki 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brønden 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Veronikas to liv 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Smykketyven 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Landstrykere 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Karachi 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rejsen til Melonia 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stifinderen 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Isslottet 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hustruer - 10 år efter 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sig det med blomster, Herman 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ronja røverdatter 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Piraterne 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den umulige drøm 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forfølgelsen 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Arven 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Edvard Munch - et selvportrett 1978 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Den alvorlige leg 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hustruer 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Edvard Munch 1974 Produktionsselskab Tv-film
Voldtægt 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
En dag i Ivan Denisovitsj's liv 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ansikter 1971 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Ska' vi lege skjul? 1970 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Forbryderisk elskov 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kristoball 1967 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Edvard Munch 1863-1944 1963 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Glimt fra Edvard Munchs liv 1957 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Håbet dør sidst 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cirkus Fandango 1954 Produktionsselskab U/Spillefilm
Akerselva 1953 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Ukjent mann 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kranes konditori 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.