enda

Norsk Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Heftig & begejstret 2001 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kun skyer bevæger stjernerne 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Insomnia 1997 Producent U/Spillefilm
Maya Stenansigt 1996 Producent
Kærlighedens køtere 1995 Producent U/Spillefilm
The Sunset boys 1995 Producent U/Spillefilm
Telegrafisten 1993 Producent U/Spillefilm
Krigerens hjerte 1992 Producent U/Spillefilm
Lakki 1992 Producent U/Spillefilm
Brønden 1992 Producent U/Spillefilm
Veronikas to liv 1991 Producent U/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Producent DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Producent DK/Spillefilm
Smykketyven 1990 Producent U/Spillefilm
Landstrykere 1990 Producent U/Spillefilm
Karachi 1989 Producent U/Spillefilm
Rejsen til Melonia 1989 Producent U/Spillefilm
Stifinderen 1988 Producent U/Spillefilm
Isslottet 1987 Producent U/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Producent U/Spillefilm
Hustruer - 10 år efter 1985 Producent U/Spillefilm
Sig det med blomster, Herman 1985 Producent U/Spillefilm
Ronja røverdatter 1984 Producent U/Spillefilm
Piraterne 1983 Producent U/Spillefilm
Den umulige drøm 1982 Producent U/Spillefilm
Forfølgelsen 1981 Producent U/Spillefilm
Arven 1979 Producent U/Spillefilm
Edvard Munch - et selvportrett 1978 Producent U/Dokumentarfilm
Den alvorlige leg 1977 Producent U/Spillefilm
Hustruer 1975 Producent U/Spillefilm
Edvard Munch 1974 Producent Tv-film
Voldtægt 1971 Producent U/Spillefilm
En dag i Ivan Denisovitsj's liv 1971 Producent U/Spillefilm
Ansikter 1971 Producent U/Dokumentarfilm
Ska' vi lege skjul? 1970 Producent DK/Spillefilm
Forbryderisk elskov 1970 Producent U/Spillefilm
Kristoball 1967 Producent U/Kort fiktion
Edvard Munch 1863-1944 1963 Producent U/Dokumentarfilm
Glimt fra Edvard Munchs liv 1957 Producent U/Dokumentarfilm
Håbet dør sidst 1955 Producent U/Spillefilm
Cirkus Fandango 1954 Producent U/Spillefilm
Akerselva 1953 Producent U/Dokumentarfilm
Ukjent mann 1951 Producent U/Spillefilm
Kranes konditori 1951 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.