enda

Norsk Rikskringkastning

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Pels 2014 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Krøniken 2004 Produktionsselskab Tv-serie
Den 5. kvinde 2002 Produktionsselskab Tv-serie
Det blir aldrig som man tänkt sig 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den vita lejoninnan 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Enigma 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Højere end himlen 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Triers element 1991 Produktionsselskab Tv-dokumentar
1814 1989 Distributionsselskab Tv-serie
SK-917 har nettopp landet.. 1983 Produktionsselskab Tv-serie
Oscar - 3 dele Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.