enda

Northern Lights

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Ulvesommer 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg er Dina 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vi er din far 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mørkets ø 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mendel 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Enigma 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pan 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stop! eller min mor skyder 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Amanda, Bedste Kvindelige Skuespiller 1995 Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 1995 Pan
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.