enda

Odense Filmværksted

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Kokon 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kære farfar 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Menneskets Bedste Ven 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
På kanten 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Stimuli 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kransekage 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
A Night of Ren 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Awfully nice 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Prøven 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Videnskabsmanden Magnus' trælse hverdag 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Afskeden 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Abu Adnan 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Addicted 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Se, hvilken klovn 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Flygirl 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sommerfugl 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kridtet 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Piger kan ikke stå på skateboard 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
PROSPERO 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
På hjul af Simon Andreassen 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rejsen til min "mate" 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rhythm 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Under månen 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Tiden dræber 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Tro, håb og ingenting 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Utro 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Velkommen til Danmark 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hjemmefra 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Paralyzed 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pass Port 2016 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Narcissus 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Min søsters mand 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Halskæden 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Når solen skinner 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Alting ligner glas der knaser 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Andrea 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ellers andet? 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Forløsning 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ever Since The Fire Went Out 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hvad øjne kan se 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Højere huse flyvende biler 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
I nat blir det sommer 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ill eyes 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kunst: en imitation af livet 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kære Lise 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mand / Kone / Klovn 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Støj 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mellem himmel & helvede 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mod toppen af bjerget 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ode 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Okay? 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Seven-Ten Split 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sidste Omgang 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Snakken 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ødeland 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Canvas 2015 Produktionsselskab
Til døden os skiller 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ude på vandet 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
UFO 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nede under overfladen 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Voxeværk - kap. 1 & 2 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Knivdansen 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Øjeblikket 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En vred mand 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lidt Endnu 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Jeg ved en lærkerede 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kinderspiel 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dreams or Demons 2015 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Casper og hans allerbedste kammerater 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Alle har sgu da et bat 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Bird Dropping 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Carl, 22.10.2002 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Carl N 2015 Produktionsselskab
De liderlige mænd 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det hellige, almindelige 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Alt er okay 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Drum Solo 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Egon 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En Anden Udgang 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En kvinde køber ind 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En rigtig tiger 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Frierfødder 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Helleflynder 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hjertestarter 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Efter Vinter 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Revolutionens graffiti – en historie om Libyen efter Gaddafi 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nyktofobi 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Når solen skinner 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Når udsatte bliver ansatte 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Privatdetektiverne 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
REM 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Blåt syn 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Roller Derby 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Røde lagner 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sea 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sluk 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Two 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Væk fra vinduet 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mødet 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nini 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvad nu hvis? 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mod himlen 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Danser for dig 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sværvægter 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fars pige 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Et liv 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mikado 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
At stjæle fra en åben sjæl 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Bullet 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Angre 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den dag 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Girls Night Out 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Glemmer jeg, så husker du 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The Art of Hands 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
LUCK.exe 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mellem liv og død 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kvinden 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
1961 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Revy 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Jeg er heks 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Timerne med Christine 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Man Who Didn't 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Så se mig nu 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Og nu til vejret 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Natten 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
My Dreamhack 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Liv 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Min Datter 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Historien om Lantrian 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Kissaway Trail - Friendly Fire 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Forår 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En sang om frihed 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dirtbusters 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Crestwing baner nye bølgeveje 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Alkymisten 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Eina 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lejlighed 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
At være Anna 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
We Are Human After All 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kenned 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hård vind 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Landet i skoven 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
At give slip 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Min drøm, min virkelighed 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Helt normal 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Skrankepaven 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
OA - Konstrueret virkelighed 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fars dreng 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
City House 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Svage sjæle 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fortidens skygge 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Serio 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den som elsker 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ny station 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Forårsminder 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
På tredjedagen 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rendezvous 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Akvarium 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Et skridt af gangen 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bølger af tid 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Drengetur 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Chris Royal 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Frisøren 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Harmoni 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ugler i mosen - Valgfusk 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Make It Count 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Once a Warrior - Always a Warrior 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Two Sticks 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Twix 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
SIA 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Når døden os skiller 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Moafia 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Zafir 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Erling særling - en mislykket dokumentar 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Et portræt af Jørgen Andersen 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Næste stop 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Tom søger liv 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
De to musketerer 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Adrenalin 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det startede med en pige 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Svovl og æbler 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Bardo 2011 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Gunn 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gone 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Acheron 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Et sikkert sted 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Til far 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
(...) 2010 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Engle i sneen 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ronnie ser på stjernerne 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Zombie Hitlers hævn 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Til alles bedste 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rummet af glas 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
De har solgt verdens lunger 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pølsesnak 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Imens bladene falder 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Don Rosa 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bastarden 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Evil never dies 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Manden i røret 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Et barn 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
verdens smukkeste mand 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Marionetter 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Implosion 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Break it 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Catch it 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bosna 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Amalie og Anna 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Listen 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Homeless 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Battle of Rabbit Town 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Besøget 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Bongo Superstars 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
RePlay 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Winter 2008 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Huma-Porcellone-syndromet 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Christopher elsker fly 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den anden kind 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det nu 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Manden og mågen 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Marts 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Curtains 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Husby 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pels Pelsen 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Jetlag 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pray Until Something Happens 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rewind Tape 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dreams Through Wind 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En dårlig idé 2006 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Solia 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ghanas dæmoner 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pigen Frank og de andre verdener 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Upper Reaches of the Arts 2006 Produktionsselskab, Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dimission 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Samurai 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Gensyn 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Der er et yndigt land 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Även om pappa inte ser dig 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Beg, Borrow and Steel 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Carls engle 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den onde lejer 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kredens 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Min mors kærlighed 2005 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Snap 2005 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Staying Power 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Overleveren i Zongoen 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Under solen 2005 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Mors dag 2005 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kiitos - kiitos 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
No Direction #1 2005 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Gid du må blive mor til hundrede sønner 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.