enda

Ole John Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Ord 1994 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Min krop er min 1992 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rejse i det indre univers 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den guddommelige vind 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Frygt - håb - fremtid 1990 Produktionsselskab, Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Forår i Rom 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gurps 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Arven 1988 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den vide verden 1986 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Niels Bohr 1985 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Happy birthday 1985 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Totem 1984 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Indeni 1973 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.