enda

Ophelia Film & Video

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Barbut 1994 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fyr og flamme 1994 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lasse Lasse lille 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Con Spirito - en film om Carlo Zecchi 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Frihed lighed stemmeret 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Motion 1971 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Prix du Court Métrage 1995 Paris, Cinéma du Réel 1995 Barbut
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.