enda

Pacific Western

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Clockstoppers 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dante's peak 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forbandelsen 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Flugten fra Absolom 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Terminator 2: Dommedag 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Terminator 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.