enda

Palace Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Crying Game 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
En sort dag i Harlem 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skandalen 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
98 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Siesta - en erotisk rejse 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Absolute beginners 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.