enda

Palermo Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Når enden er go' 1964 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Skovridergaarden 1957 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Lad os dog leve 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
En pige venter 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Grebet på flugten 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.