enda

Palle Fogtdal A/S

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Hip hip hurra 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Valhalla 1986 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Elise 1985 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nille 1968 Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Mandlige Skuespiller 1985 Moscow Int. Film Festival 1985 Tro, håb og kærlighed
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.