enda

PAN Vision A/S

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
The Sky Crawlers 2008 Distributionsselskab
Tv: The Movie 2006 Distributionsselskab
Pucked 2006 Distributionsselskab
Snaphaner 2006 Distributionsselskab
Heavy Metal: Louder Than Life 2006 Distributionsselskab
Dresden - det tredje riges sidste dage 2006 Distributionsselskab
Yamato - det sidste opgør 2005 Distributionsselskab
Lenny - Mirakelhunden 2005 Distributionsselskab
Under The Greenwood Tree 2005 Distributionsselskab
Fly 29 savnes 2005 Distributionsselskab
Ellie Parker 2005 Distributionsselskab
18 kilo kærlighed 2005 Distributionsselskab
All Babes Want To Kill Me 2005 Distributionsselskab
Big Mama Jack 2005 Distributionsselskab
Millions 2004 Distributionsselskab
He Knew He Was Right 2004 Distributionsselskab
The 11 Commandments 2004 Distributionsselskab
Ragnarok #1 2004 Distributionsselskab
Ragnarok Vol 2 2004 Distributionsselskab
Love Hina Vol 3 2004 Distributionsselskab
Love Hina Spring Special 2004 Distributionsselskab
Hitler - The Rise Of Evil 2003 Distributionsselskab Tv-serie
Fruit Basket 2003 Distributionsselskab
Pauly Shore Is Dead 2003 Distributionsselskab
Fødselsdagsfest, Alfons Åberg! 2003 Produktionsselskab
Hvad Er Det Der Spøger, Alfons Åberg? 2003 Produktionsselskab
Kom nu, Alfons Åberg 2003 Produktionsselskab
Alfons og Mille 2003 Produktionsselskab
Twin Sisters 2002 Distributionsselskab
Gnotterne - Den magiske sten 2002 Distributionsselskab
Doctor Zhivago 2002 Distributionsselskab
The Way We Live Now 2001 Distributionsselskab
Kaninbjerget - Del 1 2000 Distributionsselskab
Kaninbjerget - Del 2 2000 Distributionsselskab
Rejsen til kaninbjerget 2000 Distributionsselskab
Capelito 2000 Distributionsselskab
Palle parkbetjent 1999 Distributionsselskab
Brombærhegnet 1999 Distributionsselskab
The Aristocrats 1999 Distributionsselskab
Pirates Creek 1998 Distributionsselskab
Joe Cartoon You Ain't Got the Balls Box 1998 Distributionsselskab
Kipper 1 1997 Distributionsselskab
Kipper 2 1997 Distributionsselskab
Emma 1997 Distributionsselskab
Godzilla vs. Destoroyah 1995 Distributionsselskab
Hekse, Kæmper Og Trolde 1995 Distributionsselskab
Ærens slagmark 1994 Distributionsselskab
Godzilla vs. King Ghidorah 1993 Distributionsselskab
Godzilla vs. Mothra 1992 Distributionsselskab
Godzilla vs. Biollante 1991 Distributionsselskab
Sølvstolen 1990 Distributionsselskab
Caspian og morgenvandrens rejse 1989 Distributionsselskab
Løven, heksen og garderobeskabet 1988 Distributionsselskab
The Return of Godzilla 1984 Distributionsselskab
Huckleberry Finn And His Friends 1979 Distributionsselskab
Folk og fæ 1978 Distributionsselskab
Lassie og de tre hvalpe 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Godzilla 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lassies heltedåd 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Superman Collection 1970 Distributionsselskab
Tintin - Det Hemmelige Våben 1970 Distributionsselskab
Lassie og pumaen 1967 Distributionsselskab Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.