enda

Pandora Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Manden uden fortid 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Luna Papa 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sort kat, hvid kat 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dead Man 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Underground 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cold fever 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spådommen 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Børnejuryens 2. Pris, Spillefilm 2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Falkehjerte
p 2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Falkehjerte
Silver Gryphon Pris, Bedste Film 1999 Giffoni Film Festival 1999 Falkehjerte
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.