enda

Panorama Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Farlig leg 1990 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Pigen i gyngen 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Women's club 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dagens ret 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alene hjemme - igen! 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farlige fantasier 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Djævlens håndlanger 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
En, to, tre 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tai-Pan 1986 Distributionsselskab
Hollywod Air Force 1986 Distributionsselskab
Stillehavets hemmelighed 1986 Distributionsselskab
Drømmepigen 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
9 1/2 uge 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Chinatown bløder 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hitman 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farlig vej til helvede 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vandskræk 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Familiens ære 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brdr. Mord 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Terror på topplan 1984 Distributionsselskab
Piger på rekrutskolen 1984 Distributionsselskab
Ud at køre med de skøre 2 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
De fjerne pavilloner 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sikkerhedens pris 1984 Distributionsselskab Tv-film
Razorback - en mand søger hævn 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
1984 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Den sidste starfighter 1984 Distributionsselskab
Suzanne og Leonard 1984 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Min farmors hus 1984 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Champions 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dead zone 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Les Daltons en cavale 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den mystiske ø 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
CIA's super-agent - Malko 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Menneskejagt uden nåde 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Amsterdam-bordellet 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jeg har aldrig fået noget 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Balladen om Narayama 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Paradiset 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jagten på Gregorio Cortez 1982 Distributionsselskab Tv-film
Special Force 1982 Distributionsselskab
Djævle-kommandoen angriber 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden der ville henrettes 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Så er det nu, bessefar! 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Monty Python i Hollywood 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
The soldier 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hold på tøjet, piger! 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alene i mørket 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Parasit - dødens bid 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hundeflugten 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Special force 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Politiet strejker 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Caligula og Messalina 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kæmperotterne angriber 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det parallelle lig 1982 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Kidnapning 1982 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Sorte maske og Tonto 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Av, for en go' fidus 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Love and money 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flugtaktion New York 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
St. Helens eksploderer 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skråt op med computeren 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Napoleon 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
S.O.B. - Højt skum 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Verden er fuld af børn 1980 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Attentat 1980 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Altid på spanden 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mine erotiske kusiner 1980 Distributionsselskab
Scanners 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Melvin og Howard 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alle bliver sorteper 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den barske elite 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Candy - knaldfræk og villig 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farlig kurs 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jeg hedder Maria 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Massakren i nattoget 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fisk, fart og rytmekugler 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lavine ekspressen 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Opgør ved daggry 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bestilt til mord 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Massemordet i Guyana 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Johnny Larsen 1979 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Old boyfriends 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Firmaskovturen 1978 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Slægten 1978 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Vinterbørn 1978 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lassie - verdens bedste hund 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den sidste romantiske elsker 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hemmelig mission 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ruby 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Helvedes engle 1976 Distributionsselskab
Hubba Hubba 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Smølferne og den fortryllede fløjte 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Emanuelles erotiske hemmelighed 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mikey og Nicky jaget af fortiden 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brand-Børge rykker ud 1976 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål sprænger banken 1976 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Per 1975 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål 1975 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Det gode og det onde 1975 Distributionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Mandingo 1974 Distributionsselskab
Motorsavsmassakren 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Revykøbing kalder 1973 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Sådan gør de det - også 1973 Distributionsselskab DK/Spillefilm
I din fars lomme 1973 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Chinese Hercules 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lenin, din gavtyv! 1972 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Sådan gør de det 1972 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Familien med de 100 børn 1972 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Antonius og Cleopatra 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Far til fire i højt humør 1971 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Sådan er porno 1971 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Karate-næver af stål 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kødets lyst 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
De fem i fedtefadet 1970 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Ambulancen der rødmede 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vampyrernes forbandelse 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ekko af et skud 1970 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Adlyd eller dø 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Terror 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
De fem og spionerne 1969 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Tintin i Soltemplet 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Spørg Paris 1968 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det er så synd for farmand 1968 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Alfred 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lille mand, pas på! 1968 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hold da helt ferie 1965 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mytteri på Bounty 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flemming på kostskole 1961 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Comancheros 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flemming og Kvik 1960 Distributionsselskab DK/Spillefilm
South Pacific 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
La strada 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mytteriet på Caine 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den lange nat 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sheriffen 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Afrikas dronning 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Swing Time 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
Chaplin som lykkejæger 1914 Distributionsselskab U/Spillefilm
Unge fyre - modne kvinder! Distributionsselskab
Sygeplejerskesex på militærhospitalet Distributionsselskab
Giselle - 16 år og vild med erotik Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.