enda

Parallax Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
The Intended 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Navigators 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
My name is Joe 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Carla's Song 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Land & freedom 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Englænderen der gik op ad en bakke men kom ned ad et bjerg 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ladybird, Ladybird 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Raining Stones 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Riff-Raff 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.