enda

Parc Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
Barnebruden 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fred i Vietnam 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg elsker dig, jeg elsker dig 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
En aften - et tog 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg ved 2-3 ting om hende 1967 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mouchette - Den voldtagne 1967 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pigerne fra Rochefort 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lykken 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nick Carter vender tilbage 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pigen med paraplyerne 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.