enda

Parts and Labor

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
American Honey 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Frank & Lola 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Witch 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cold weather 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stages 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.