enda

Pathé Entertainment

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Drengen Med Pruttebukserne 2002 Produktionsselskab
The Abduction Club 2002 Produktionsselskab
Honest 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sommermåne 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Thelma og Louise 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det russiske hus 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ikke uden min datter 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvem er bange for Virginia Woolf? 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.