enda

Pathé Renn Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Bright star 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Asterix og de olympiske lege 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Velkommen til Ch'tis 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bare sammen 2007 Produktionsselskab
Dykkerklokken og sommerfuglen 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
La moustache 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Koret 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.