enda

Pausefilm

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
De sorte pantere 1967-1975 2014 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Big Boys Gone Bananas 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det gule hus - Ella og hendes Papa 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det gule hus - Blomsterdronningen 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det gule hus - Superhelten Kevin 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det gule hus - Gamle Johanne 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det gule hus - Drømmevæsnerne 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
At Night I Fly 2011 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
De sårede 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nastyas hjerte 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Love during Wartime 2010 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Slaver 2008 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Goodbye Bluebird 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.