enda

P.E.A.

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
1900 (1. del) 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fellinis Casanova 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
1900 (2. del) 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det store indianergilde 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
Decameron 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.