enda

Phoenix Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Zodiac 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
License To Wed 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Resurrecting The Champ 2007 Produktionsselskab
Miss Potter 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Urban Legend 2 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den 6. dag 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Han kom fra havet 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den gode elev 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den tynde røde linie 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Urban Legend - Historier, der dræber 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Folket mod Larry Flynt 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cowboy 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.