enda

Picturewise Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Væbnet med ord & vinger 2018 Production company DK/Dokumentarfilm
Hearts and Minds 2012 Production company DK/Kort fiktion
Definitely Dead 2012 Production company DK/Kort fiktion
Ude på landet 2012 Production company DK/Kort fiktion
Svinehund 2011 Production company DK/Kort fiktion
City slang redux 2011 Production company DK/Dokumentarfilm
Beast 2009 Production company DK/Kort fiktion
Afslag på et kys 2009 Production company DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Vestdanske film 2009 Aarhus Filmfestival 2009 Beast
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.