enda

Pixar Animation Studios

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Toy Story 4 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
De Utrolige 2 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
De Utrolige 2 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pixar Shorts Vol. 3 2018 Produktionsselskab
Coco 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Find Dory 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den gode dinosaur 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Inderst inde 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Monsters University 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Toy story 3 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cars Toons Collection: Bumle højt på strå 2010 Produktionsselskab
Op 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Wall-E 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ratatouille 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lifted 2006 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Mater and the Ghostlight 2006 Produktionsselskab U/Kort fiktion
One Man Band 2006 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Biler 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jack-Jack Attack 2005 Produktionsselskab U/Kort fiktion
De utrolige 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Find Nemo 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Boundin' 2003 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Mike's New Car 2002 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Monsters, Inc. 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Buzz Lightyear Fra Star Command 2000 Produktionsselskab
For the Birds 2000 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Toy Story 2 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Geri's Game 1997 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Knick Knack 1989 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Tin Toy 1988 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Red's Dream 1987 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Luxo Jr. 1986 Produktionsselskab U/Kort fiktion
André and Wally B. 1984 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.