enda

Plus Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Mit livs konfirmation 1:2 2018 Produktionsselskab Dokumentarserie
Overleverne 1:3 2018 Produktionsselskab Dokumentarserie
Overleverne 2:3 2018 Produktionsselskab Dokumentarserie
Overleverne 3:3 2018 Produktionsselskab Dokumentarserie
Mit livs konfirmation 2:2 2018 Produktionsselskab Dokumentarserie
Hassan og ramadanen 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Amanda Knox 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kaos i Kina 2016 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Klassekabalen 4 - Lejrskole 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 6 - Hård tone 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 5 - Kærester 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 2 - Fællesleg 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 3 - Pigeproblemer 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 1 - Klassefest 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 2015 Produktionsselskab Tv-serie
7-9-13 2013 Produktionsselskab
Kvinder med power 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Shanne 2012 Produktionsselskab
En detektiv i provinsen 1-3 2012 Produktionsselskab
Overleverne Produktionsselskab Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.