enda

Point of no Return Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Sanselighedens pris 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hr. Sult 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Surrational cityscaping 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den talende muse 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Afgrunden 2003 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tugt & utugt 2 - Fra farlig ungdom til pornofrit miljø 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tugt & utugt 1 - Fra Victoria til farlig ungdom 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tugt & utugt 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Manden som ikke ville dø 1999 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fyrtårnet 1998 Produktionsselskab Tv-film
Rejsekammerater 1998 Produktionsselskab Tv-serie
The freelancer 1995 Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Speciel Omtale 2003 Odense Internationale Film Festival 2003 Den talende muse
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.