enda

PolyGram Filmed Entertainment

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Arlington Road 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Match 1999 Produktionsselskab
Notting Hill 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The hi-lo country 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gingerbread man 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Motello 1998 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hard Rain 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
For venskabs skyld 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skæbnespil 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den mægtige Lebowski 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Your Friends & Neighbours 1998 Produktionsselskab
Parringsleg 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bean - den ultimative katastrofefilm 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Game 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spice world - the movie 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Twin town 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tusind tønder land 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lånerne 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Halløj på Wall Street 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Portræt af en kvinde 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Loch Ness 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dead Man Walking 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Carrington 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jack & Sarah 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gamle kendinge 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Frit fald 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nell 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ørkendronningen Priscilla 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fire bryllupper og en begravelse 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
S.F.W. 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Backbeat 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Drop Dead Fred 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Flashdance 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
I morgen er det for sent 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bortført, for din egen skyld 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Endless love 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Krybende rædsel 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blondiner på bagsædet 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.