enda

Post- & Telegrafvæsenet

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Posttakster '79 1979 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Frimærket 1971 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hvem er De? 1956 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Penge med posten 1956 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Syge breve 1949 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Luften er ladet med -27 Mhz Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.